PRO Spreekuur met Timo Pauw en Hanny Visser

30-09-2021

Al sinds de oprichting van onze partij zijn wij er van overtuigd dat je als volksvertegenwoordiger zoveel mogelijk bereikbaar moet zijn en klaar moet staan voor de inwoners. Met die reden hielden wij dan ook altijd eenmaal per maand een spreekuur op het terras van Brasserie De Dijk op De Kerkbuurt.
Vanwege de Coronamaatregelen is ons spreekuur een beetje naar de achtergrond verdwenen en dit vinden wij ontzettend jammer.

Om toch een alternatief te bieden hielden raadslid Maria Stam en partijvoorzitter Hanny Visser het afgelopen jaar een wekelijks spreekuur in de PRO Sliedrecht fractiekamer.
Nu de zomervakantie voorbij is en Maria vanwege haar werk niet meer in de gelegenheid is om elke maandag aan te sluiten, neemt Timo Pauw het stokje over. En wie kunnen beter het spreekuur leiden dan de twee mensen met de meeste ervaring binnen onze partij?
Kortom: Elke maandag tussen 10.00 en 11.00 zullen raadslid Hanny en Timo hier (op afspraak) aanwezig zijn en bent u van harte welkom om aan te schuiven als u eens vrijblijvend wilt praten over iets waar u tegenaan loopt binnen ons dorp, als u met vragen zit waar wij misschien bij kunnen helpen of als u interesse heeft om zich bij ons aan te sluiten. Interesse? Meld u dan aan via timopauw@kpnmail.nl.

Binnenkort zullen wij ook weer beginnen met onze maandelijke acties in het dorp, waarbij wij u uiteraard weer graag ontmoeten!

Mocht u met ons in gesprek willen gaan en het tijdstip van het spreekuur komt voor u niet uit, neem dan vooral contact met ons op via timopauw@kpnmail.nl, want er valt altijd wel een mouw aan te passen. Ook als u ons graag eens uitnodigt om een kijkje te nemen bij uw organisatie, horen wij dit uiteraard graag. We gaan het liefst met zoveel mogelijk inwoners in gesprek over hun plannen en dromen binnen ons dorp, want Sliedrecht is tenslotte van ons allemaal!


Reacties

Geen reacties

Laat een reactie achter

* Dit veld is verplicht
PRO Spreekuur met Timo Pauw en Hanny Visser