PROfiel 1974 - 2019

Als voorzitter van PRO Sliedrecht ben ik trots dat we op deze plek het profiel van 45 jaar Sliedrecht mogen laten zien. Persoonlijke verhalen van mensen die zijn verbonden met onze partij en onze vereniging uit het verleden en het heden.

Ik ben ook trots op de werkgroepen die we hebben waarmee we naar buiten treden. Werkgroep Wonen, Dijkvisie en Dorpspraat zijn een succes, net als de Vrouwendag. Ook de spreekuren van Hanny Visser en de spreekuren bij Brasserie De Dijk wil ik graag noemen.

Ons 45-jarig jubileum is iets om stil te blijven staan, maar stilstaan doen we niet te lang. In de voorbereidingen naar het jubileum hebben we veel materiaal gekregen, dat is het begin van een archief dat we voor iedereen digitaal toegankelijk willen maken. Nog even geduld, want er is veel materiaal!

In het hier en nu willen we grotere avonden organiseren voor iedereen.

We hebben geleerd uit het verleden. We willen graag meer leden, maar zij hoeven zich allesbehalve verplicht te voelen om burgerraadslid of raadslid te worden.

 

Zoals Hanny Visser al gezegd heeft; de functie van klankbord en meedenken is heel belangrijk. Daarom willen we van de ruim 2.700 mensen die op ons hebben gestemd tijdens de laatste verkiezingen graag meer mensen in onze vereniging verwelkomen. Iedereen is welkom.

Ik ben ervan overtuigd dat onderstaande verhalen, foto’s en krantenberichten inspirerend zijn voor iedereen die onze partij een warm hart toedraagt. Dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen, veel leesplezier!

Timo Pauw  Voorzitter PRO Sliedrecht. Ons verhaal is ook al eerder beschreven in boekvorm 1974-2014 + een aanvulling u leest het hier.

Er is een PROfiel van Paul Koot, Johan Blokand, Klaas de Winter, Tom Pauw,  Hanny Visser, Timo Pauw/Lia Hertog, en van onze huidge fractie onder aanvoering van Peter de Borst.. Door op de foto te klikken komt u op de betreffende pagina

Paul Koot

Johan Blokland

 

 

Tom Pauw

Klaas de Winter

De Huidige Club

Hanny Visser

Ere Leden Timo en Lia