Raadsleden

Contactgegevens

PRO Sliedrecht
Baanhoek 174
3361 GN Sliedrecht

T. 0184-410376 / 06-14542533
Een e-mail sturen aan het fractiesecretariaat kan ook

 

Onze fractie

Op 21 maart zijn er 5 nieuwe raadsleden gekozen voor de periode 2018 – 2022. Wij stellen ze graag aan u voor. 

Peter de Borst, Fractievoorzitter

Sliedrecht is een prachtig dorp door al zijn diversiteit in mensen. Leefbaarheid staat voor mij daarin centraal  en door mijn inzet als raadslid wil ik dit bewaken, stimuleren en bevorderen. Verbinden, versterken en verbeteren zijn daarin voor mij de kernwoorden.

Door mijn bestuurswerk bij stichting Dromen zonder beperking en stichting Jeugd Actief en als initiatiefnemer van o.a. Sliedrechtse Zonnestraaltjes en Sliedrecht Secret Santa sta ik graag met mijn ‘poten’ in de spreekwoordelijke Sliedrechtse bagger. Het verschil voor onze inwoners maak je niet in het raadhuis, maar juist midden in de samenleving.

Gevoed vanuit mijn opvoeding, persoonlijkheid, scholing, werk en ervaringen in breed sociaal vrijwilligerswerk ligt mijn hart en passie met name in het sociale vlak. Jeugd, jongeren, ouderen, sport, cultuur, welzijn, milieu en natuur hebben mijn kritische aandacht. Door veel op straat te zijn, werkbezoeken af te leggen en altijd open te staan en benaderbaar te zijn voor jong en oud wil ik de drempel tussen politiek en straat verlagen. Ik zie u graag!

 

 

Mark Verheul, Raadslid

Begonnen op een stoel achterin de raadzaal, vele vergaderingen bijgewoond en mij na een tijd in te hebben ingezet als steunfractielid voor PRO Sliedrecht heb ik in maart 2016 “ja” mogen zeggen tegen de functie als burgerraadslid.
Deze raadsperiode mag ik mij als Gemeenteraadslid inzetten namens PRO Sliedrecht. 

Wie is Mark Verheul? Ik ben dus Mark, geboren in 1993, zoon van Kees & Marian Verheul en trotse broer van Claudia Verheul. Op dit moment ben ik werkzaam bij ASVZ als kwaliteitsfunctionaris Brandveiligheid. Naast mijn vaste baan heb ik nog enkele nevenfuncties en ben ik ook als vrijwilliger actief binnen Sliedrecht.

 

 

 

 

 

Gerrit Venis, Raadslid

Waarom gemeenteraadslid zijn (na zoveel jaren) nog leuk is?

Omdat je als raadslid je liefde kunt laten zien – en dat nog wel op de eerste rij – voor je dorp en zijn inwoners. Graag bied ik (hier geboren en getogen) een luisterend oor en als dat nodig is steun voor de ideeën.

Want laten we wel zijn: het zijn toch het meest de dingen die vlak in de buurt gebeuren, die u bezig houden en maken hoe u zich voelt en handelt.

Met elkaar de handen uit de mouwen voor een dorp waar iedereen zich thuis kan voelen, zo doen we dat bij PRO Sliedrecht.

 

 

 

Maria Stam, Raadslid

PRO Sliedrecht springt er voor mij uit als politieke partij, door haar diversiteit aan mensen met verschillende achtergronden.

Ik sloot mij in 2015 aan bij PRO Sliedrecht nadat ik betrokken raakte bij de organisatie van het jaarlijkse PRO-Festijn. Na een tijdje werd ik actief als fractiesecretaris.

Nu is het tijd voor de volgende stap! Als raadslid wil ik ervoor waken dat de politiek voor iedereen bereikbaar en begrijpelijk blijft en dat iedereen een stem heeft binnen ons dorp, ongeacht achtergrond of opleidingsniveau. We moeten er tenslotte met elkaar voor zorgen dat Sliedrecht een dorp is waar iedereen zich thuis voelt en waar onze kinderen zorgeloos op kunnen groeien.

Getrouwd, dochter (2012), schrijfster, recensent van boeken en films, blogger, bestuurslid stichting Struikelstenen Sliedrecht, oprichter Sliedrecht Secret Santa.

 

 

Hetty Advokaat, Raadslid
Sinds 1986 woon ik in het schitterende Sliedrecht.Ik ben een behulpzaam type, kan goed luisteren, ga graag met mensen om, natuurliefhebber, en werkzaam in de zorg.Verder ben ik echtgenote en moeder van twee volwassen kinderen.
Mijn gezin, maar zeker ook andere mensen om mij heen laten mij genieten van het leven in ons mooie dorp. Sliedrecht is voor mij belangrijk, ik woon er graag. Een mooi Sliedrecht wil ik graag met de toekomstige raad, maar zeker ook met de inwoners van deze gemeente proberen te realiseren.

 

 

 

 

 

Glawish Safai Pour  Burgerraadslid: Ik ben 49 jaar. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Momenteel ben ik werkzaam als docent aardrijkskunde op het Willem de Zwijger College.                                                       

Mijn reden om lid te worden van PRO Sliedrecht en daarin actief te participeren, ontstond vanuit de overtuiging dat politiek het verschil kan maken. Ik hoop dat het me lukt om samen met het PRO team in Sliedrecht de kloof tussen de politiek en burgers kleiner te maken.

Ik zet me met name in voor betere emancipatie van alle mensen in ons dorp. Ik heb geleerd dat bij PRO niet je afkomst, maar de toekomst telt.....

 

 

 

 

PRO Sliedrecht levert ook een wethouder in het college

 

Ik ben Hanny Visser, 56 jaar, geboren en getogen in Sliedrecht. Ik ben al jarenlang gelukkig getrouwd met Alex en de (schoon)moeder van 2 geweldige kinderen

Zij zijn het die mij altijd gesteund hebben in de dingen die ik doe.Ik ben er trots op dat ik in verschillende rollen veel heb kunnen betekenen voor de inwoners van Sliedrecht, maar dit betekent niet dat Sliedrecht af is                                                     

Sliedrecht is ons dorp waar het goed wonen moet zijn, maar waar we blijven omzien naar elkaar zonder iemand uit te sluiten Sliedrecht is ook ons dorp waar voldoende voorzieningen moeten zijn en blijven.

 

 

 

 

 

 

Vragen en opmerkingen

Wilt u een bericht voor ons achterlaten? Klik dan hier om naar het contactformulier te gaan. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien.