Raadsleden

Contactgegevens

PRO Sliedrecht
Baanhoek 174
3361 GN Sliedrecht

T. 0184-410376 / 06-14542533
Een e-mail sturen aan het fractiesecretariaat kan ook

 

Onze fractie

Sinds 28 februari 2020 zijn er 5 raadsleden actief voor PRO Sliedrecht

Mark Verheul (fractievoorzitter)

Begonnen op een stoel achterin de raadzaal, vele vergaderingen bijgewoond en mij na een tijd in te hebben ingezet als steunfractielid voor PRO Sliedrecht heb ik in maart 2016 “ja” mogen zeggen tegen de functie als burgerraadslid.
Deze raadsperiode mag ik mij als Gemeenteraadslid inzetten namens PRO Sliedrecht. 

Wie is Mark Verheul? Ik ben dus Mark, geboren in 1993, zoon van Kees & Marian Verheul en trotse broer van Claudia Verheul. Op dit moment ben ik werkzaam bij ASVZ als kwaliteitsfunctionaris Brandveiligheid. Naast mijn vaste baan heb ik nog enkele nevenfuncties en ben ik ook als vrijwilliger actief binnen Sliedrecht.

 

Maria Stam

PRO Sliedrecht springt er voor mij uit als politieke partij, door haar diversiteit aan mensen met verschillende achtergronden.

In 2015 sloot ik mij aan bij PRO Sliedrecht nadat ik betrokken raakte bij de organisatie van het jaarlijkse PRO-Festijn. Na een tijdje werd ik actief als fractiesecretaris. In 2018 was het tijd voor de volgende stap. 

Als raadslid wil ik ervoor waken dat de politiek voor iedereen bereikbaar en begrijpelijk blijft en dat iedereen een stem heeft binnen ons dorp, ongeacht achtergrond of opleidingsniveau. We moeten er tenslotte met elkaar voor zorgen dat Sliedrecht een dorp is waar iedereen zich thuis voelt en waar onze kinderen zorgeloos op kunnen groeien.

Getrouwd, dochter (2012), auteur, bestuurslid stichting Struikelstenen Sliedrecht, oprichter Sliedrecht Secret Santa.

 

Timo Pauw 

Ik ben Timo Pauw en ik ben 50 jaar oud. In het dagelijks leven werk ik bij Uitgeverij De Oude Stad b.v., uitgever van o.a. de krant De Oud Rotterdammer. Naast mijn werk ben ik al sinds 1999 bij PRO Sliedrecht actief.  

 De komende jaren wil ik me voor PRO Sliedrecht vooral bezighouden met:  

  • Samenwerking in de regio die voor Sliedrecht kwalitatieve en financiële meerwaarde heeft.  
  • Het inwerken en ondersteunen van nieuwe raadsleden die de toekomst van onze partij zijn. 
  • Het aantonen dat bouwen ten noorden van de spoorlijn Sliedrecht niets zal brengen. Ik zal mij dus blijven verzetten tegen voorstellen om te bouwen totdat er een onherroepelijk bestemmingsplan voor dit gebied. 

 

 

Claudia Verheul 

 

Hanny Visser-Schlieker

 

Vragen en opmerkingen

Wilt u een bericht voor ons achterlaten? Klik dan hier om naar het contactformulier te gaan. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien.