PRO Sliedrecht komt gele narcissen planten

21-10-2020

PRO Sliedrecht is groot voorstander van het initiatief Steenbreek. Het doel van deze stichting is om samen met deelnemende gemeenten, waterschappen en provincies onze leefomgeving te vergroenen. Door verharding in tuinen te vervangen voor groen kan water beter in de bodem zakken, wordt de temperatuur getemperd, fijnstof afgevangen en krijgen insecten, amfibieƫn, vogels en natuur een groter leefgebied. Het bodemleven verbetert en de levenskwaliteit van de mens gaat er op vooruit.

De gemeente Sliedrecht heeft zich in 2018 aangesloten bij dit initiatief, maar helaas is hier sinds die tijd nog niet zo heel veel mee gedaan.

Daarom helpt PRO Sliedrecht graag een handje mee. Wij zijn van oudsher een partij die het behoud en nieuwe aanleg van groen hoog in het vaandel heeft staan. In het verleden hebben wij eerder bloemzaden uitgedeeld, maar nu gaan we een stapje verder.
Omdat elke steen telt, komt PRO Sliedrecht op zaterdag 31 oktober namelijk met een actie: haalt u een stoeptegel (30x30) uit uw tuin, dan komen wij op deze dag (uiteraard geheel corona-proof) zelf bij u langs om vijf narcissenbollen op die plek te planten.

Doet u mee aan onze actie? klik dan hier om u aan te melden


Reacties

Geen reacties

Laat een reactie achter

* Dit veld is verplicht
PRO Sliedrecht komt gele narcissen planten