Kandidatenlijst PRO Sliedrecht mooie mix

16-12-2017

Op 15 december 2017 werd tijdens de Algemene Ledenvergadering van PRO Sliedrecht de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld door onze leden. Eerder werd bekendgemaakt dat lijsttrekker Hanny Visser (huidig wethouder) zich voor de komende periode opnieuw als wethouderskandidaat beschikbaar stelt. Ter felicitatie ontving zij uit handen van fractievoorzitter Timo Pauw een welverdiende bos bloemen, onder luid applaus van alle aanwezigen.
PRO Sliedrecht presenteert met trots een lijst van maar liefst drieëntwintig kandidaten, waar naast oude bekenden ook veel nieuwe gezichten op staan.

Ervaren rotten
Hanny Visser wordt op de lijst gevolgd door huidig vice-fractievoorzitter Peter de Borst, die zich sinds 2014 inzet als raadslid. Ook de nummer drie, Mark Verheul, is geen onbekende en draait al geruime tijd mee als burgerraadslid. Samen met het langst zittende raadslid van Sliedrecht, Gerrit Venis, vormen zij een sterke basis voor de komende periode.

Enthousiaste nieuwkomers
Maria Stam bekleedt als nieuw gezicht de nummer vijf van de lijst. Zij draait al een aantal jaar mee achter de schermen als fractieondersteuning. Met Hetty Advocaat en Glawish Saffaipour op respectievelijk nummers zes en zeven en oude bekende Wim Blanken op nummer acht is dit keer ook de man/vrouw verdeling mooi in balans en mag PRO Sliedrecht met recht zeggen dat de lijst een goede afspiegeling is van de Sliedrechtse samenleving. De nummers negen tot en met drieëntwintig bestaan uit een mix van nieuwe gezichten - zoals bijvoorbeeld Claudia Verheul, Sietze de Jonge en Erik Heijkoop – en oude bekenden in de vorm van Kemal Çakir, Lia Hertog en lijstduwer Tom Pauw.
 

Afspiegeling

Fractievoorzitter Timo Pauw en raadslid Rob Penning keren niet meer terug in de gemeenteraad. Zij hebben er alle vertrouwen in dat zij de partij in goede handen achter laten en dat de partij gedreven kandidaten aflevert die met veel enthousiasme de komende raadsperiode in willen gaan.
‘Deze kandidatenlijst geeft perfect weer waar wij als partij voor staan. Wij zijn de enige echte Sliedrechtse partij die voor iedereen klaar staat en onze kandidaten zijn daar een realistische afspiegeling van’, aldus Timo Pauw. ‘Dit zijn allen zeer toegankelijke mensen die binding hebben met verschillende kanten van de samenleving, zowel vanwege hun werk, lidmaatschap verenigingsleven als ook hun vrijwilligerswerk. Hierdoor weten we snel wat er speelt onder de inwoners.’ Peter de Borst vervolgt: ‘Uiteraard komt daar nog bij dat PRO Sliedrecht ook de komende volledige raadsperiode vaak op straat te vinden is, en niet alleen tijdens verkiezingstijd. Onze toegankelijkheid is en blijft onze kracht.’

De volledige kandidatenlijst van PRO Sliedrecht ziet er als volgt uit:
1. Hanny Visser
2. Peter de Borst
3. Mark Verheul
4. Gerrit Venis
5. Maria Stam
6. Hetty Advokaat
7. Glawish Safaipour
8. Wim Blanken
9. Sietze de Jonge
10. Claudia Verheul
11. Timo Pauw
12. Paola Visser
13. Ad de Waard
14. Cees Caspers
15. Rob Penning
16. Lia Hertog
17. Frans Fok
18. Gerard van der Wacht
19. Kemal Cakir
20. Erik Heijkoop
21. Suzanne van Dongen
22. Alex Visser
23. Tom Pauw
 


Reacties

Geen reacties

Laat een reactie achter

* Dit veld is verplicht
Kandidatenlijst PRO Sliedrecht mooie mix