Feestweek 2024

03-04-2024

Op 29 mei 1974  werd onze eerste volksvertegenwoordiger May van der Wal verkozen in de gemeenteraad van Sliedrecht. Dit gebeurde onder de naam Progressief Sliedrecht, uiteindelijk  hebben de toenmalige leden de naam omgezet in PRO Sliedrecht.

Hoewel er geen officieel register bestaat zijn wij een van de oudste lokale partijen van Nederland en dat verdient een feestje.

Zaterdag 13 april:

De afgelopen jaren hebben wij onze verjaardag gevierd bij Monkey Town en in het Zwembad. Om nog meer (Sliedrechtse) kinderen een leuke dag te bezorgen hebben wij nu gekozen voor een evenement buiten. 

Vanaf ongeveer 11.30 uur tot 14.45 uur hebben wij ons Springkussen opgeblazen op het Merwedeplein. Daarnaast staan er twee leuke behendigheidspellen op het plein waar de kinderen met plezier kunnen meedoen.

Tijdens het warme  living statues festival in 2023 werden onze speciale drinkbussen veel gebruikt om de dorst te lessen. Na dit evenement waren ze dan ook op. Om de kinderen wat te drinken aan te kunnen bieden nemen wij een nieuwe voorraad mee naar ons feestje “Springen op het Plein”.   

Tot zaterdag 13 april…in de open lucht dus aanmelden niet nodig.


Reacties

Geen reacties

Laat een reactie achter

* Dit veld is verplicht
Feestweek 2024